Στο Λονδίνο στις 10 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Μπουτάρης

Επίσκεψη στο Λονδίνο θα πραγματοποιήσει από τις 10 έως τις 12 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Εκεί θα έχει επαφές με τον ομόλογο του, Μπόρις Τζόνσον. Στη διάρκεια της παραμονής του, θα συναντηθεί και με το Διευθυντή του Ελληνικού Κέντρου Λονδίνου, το Board of deputies of British Jews (Συμβούλιο των Αντιπροσώπων των Εβραίων της Βρετανίας) για να διερευνήσουν την προοπτική δημιουργίας Μουσείου Ολοκαυτώματος.

Επιπλέον, θα μεταβεί στην Commonwealth War Graves Commission (Επιτροπή Πολεμικών Τάφων Κοινοπολιτείας) για να συζητήσουν το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν τα Συμμαχικά Κοιμητήρια με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο με στόχο την προσέλκυση στρατιωτικού τουρισμού.
Ο κ. Μπουτάρης θα μιλήσει και στο London School of Economics, προσκεκλημένος του καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας Βασιλείου Μοναστηριώτη, με θέμα "Τοπική Αυτοδιοίκηση σε περιόδους κρίσης - Διδάγματα για την Ελλάδα από την πόλη της Θεσσαλονίκης".
Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.