Έφτασε στην πλατεία Ελευθερίας Κορυδαλλου ο Μετροπόντικας «Ιππόδαμος»

Στον Κορυδαλλό και στον σταθμό της πλατείας Ελευθερίας έφτασε ο Μετροπόντικας «Ιππόδαμος». Για τη σημαντική αυτή εξέλιξη για την πόλη, καθώς το έργο επέκτασης της γραμμής 3 προς Πειραιά προχωρά με γοργούς ρυθμούς, ενημερώθηκαν ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι και μέλη της διοίκησης, ο ΓΓΔΕ Στράτος Σιμόπουλος και ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Χρήστος Τσίτουρας. 

Ο Υπουργός Μεταφορών εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για τους ταχύτατους ρυθμούς εξέλιξης του έργου και επισήμανε την ιδιαίτερη σημασία που έχει για τη Δυτική Αθήνα και τον Πειραιά. 
«Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για την πόλη μας, καθώς ο Κορυδαλλός βγαίνει από την συγκοινωνιακή απομόνωση» δήλωσε, μεταξύ άλλων μετά την ολοκλήρωση της
παρουσίασης, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού. Ευχαρίστησε δε για την έως σήμερα συνεργασία την εταιρεία Αττικό Μετρό και τους εργαζόμενους και ευχήθηκε να συνεχιστεί στο ίδιο καλό επίπεδο.

Η πορεία του Μετροπόντικα συνεχίζεται με επόμενους σταθμούς τη Νίκαια, τα Μανιάτικα, τον Πειραιά (Λιμάνι) και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.  
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.