Τα Καλυτερα Οπισθια..της Λατινικης Αμερικης..by far..

Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του, οφείλει να κοιτάζει πάνω σε μια γυναίκα τα πέντε αυτά
χαρακτηριστικά: χαμόγελοβλέμμαάρωμακάλτσες ΚΑΙ (last but not least) τα οπίσθιά της.Κι επειδή ακούω ήδη κάποιες φωνές εκεί πίσω που ενίστανται: "πας καλά ρε μεγάλε; Κάλτσες;"...
Aπλά θα ευχηθώ στις παραπλανημένες αυτές ψυχές να μην τους τύχει και πέσουν σε κατάσταση με γκομενέτο και δουν μπροστά στα μάτια τους να υψώνεται κάλτσα ποδοσφαιρική που παραπέμπει σε Γιώργο Καραγκούνη.

Μόνο αυτό τους λέω και τίποτε άλλο: Το φόβο της "κάλτσας-λίγο-κάτω-από-το-γόνατο" να έχουν...
Τέσπα. Τους αφήνω στην άγνοιά τους και επικεντρώνομαι στον κώλο στα οπίσθια.
 Το υπέρτατο προσόν στο σώμα μιας γυναίκας, το σημείο εκείνο που μαγνητίζει τα βλέμματά μας θέλοντας και μη κάθε φορά που περνάει από μπροστά μας, το οποίο είμαι βέβαιος πως μπορεί να μας κάνει να πετύχουμε, αγαπητοί άνδρες αναγνώστες, ένα μάξιμουμ συναίνεσης και συνεννόησης.
Στη Βραζιλία, λοιπόν, αδέλφια μου, όπου οι τύποι είναι πολύ μπροστα και έχουν αντιληφθεί τη σημαντικότητα της όλης κατάστασης, το έχουν πάει ένα σκαλοπάτι παραπάνω το θέμα, διεξάγοντας μάλιστα και επίσημους διαγωνισμούς για την ανάδειξη των καλύτερων οπισθίων της χώρας. Όπως αυτός που αναδεικνύει κάθε χρόνο την Miss BumBum.
 Νικήτρια της φετινής διοργάνωσης αναδείχθηκε η Ιντιανάρα Καλβάχο.
 Η οποία -νομίζω θα συμφωνήσετε- έχει πολύ όμορφο πρόσωπο.
Αναμένουμε, επιτέλους, ανάλογες πρωτοβουλίες και στην χώρα μας...

πηγη : provocateur.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου