Προσαγωγές 10 ατόμων για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των ποινικών συνεργών του Χριστόδουλου Ξηρού, βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί, ακόμη και σε κελιά κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ έως τώρα έχουν προσαχθεί δέκα άτομα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν εάν οι προασχθέντες, οι οποίοι εκτιμάται ότι ότι σχετίζονται με γνωστό βαρυποινίτη, συμμετείχαν στο σχέδιο επίθεσης στις φυλακές Κορυδαλλού, με σκοπό την απόδραση φυλακισμένων μελών της τρομοκρατικής ομάδας «Πυρήνες της Φωτιάς» και ποινικών κρατουμένων.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μεταξύ των προσαχθέντων είναι και συγγενικό πρόσωπο βαρυποινίτη που κατηγορήθηκε για την απαγωγή Παναγόπουλου, και μία δικηγόρος, η οποία σχετίζεται με άλλο κατηγορούμενο.

Κατά τις έρευνε έχουν κατασχθεί κινητά τηλέφωνα και σημειώσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της συνεργασίων των ποινικών με τα μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων.έθνος.gr
Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.