Πρέπει να μάθεις ποιος είναι Ο Ληστής

Από τις 12 Φεβρουαρίου θα παρουσιάζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης το έργο του Δημήτρη Μανιάτη «Ο Ληστής». Μια παράσταση που θα δημιουργήσει πολλές απορίες και θα κάνεις τις ανατροπές που δεν μπορείς να φανταστείς.
Ο Ληστής είναι ένα πρόσωπο περίεργο και ιδιαίτερο. Είναι ένας σύγχρονος τρομοκράτης, ένας ιδιαίτερος τρελός που έχει χαρακτηριστικά από τον θρυλικό Γιαγκούλα, από τον Νταβέλη, από τον Παλαιοκώστα αλλά και από τον ληστή με τις γλαδιόλες.
Τι συμβαίνει, όμως, στην πραγματικότητα; Ο Ληστής είναι αντιφατικός, είναι περίεργος και πολύσημος. Παραληρεί για την ζωή του και απορεί γιατί τα πράγματα δεν πάνε, όπως, ακριβώς θέλει.
Πρόκειται για μια φλεγόμενη φιγούρα που έχει κάτι να μας πει. Θέλει να μας δείξει πως ο πόνος μπερδεύεται με την αγάπη και πως το λάθος ταυτίζεται με το σωστό. Θα δεις, λοιπόν, μια παράσταση που είναι ένα γρήγορο φλας μπακ, φέρνει ξανά στην επιφάνεια εικόνες από μια ακραία ζωή μέσα στην υπερβολή. Θα χαθείς κάπου μέσα στις μάχες και γνωρίσεις την ερωμένη που αποτελεί ένα από τα κύρια πρόσωπα της ιστορίας. Αυτή είναι η αγάπη του ληστή, είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά και του τα πήρε όλα.
Info!
Ο Ληστής
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Διεύθυνση: Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος
Αίθουσα: Black Box
Ημερομηνίες παραστάσεων: Από 12.02.2015 έως 02.04.2015
Ημέρα παράστασης: Πέμπτη
Ώρα παράστασης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 12 Ευρώ Κανονικό, 10 Ευρώ Μειωμένο (Φοιτητικό- Μαθητικό- Ανέργων- ΑΜΕΑ- Ηλικιωμένων )
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.