Κυρ. Μητσοτάκης: Δεύτερες εκλογές θα ήταν καταστροφικές

Την εκτίμηση ότι δεύτερες εκλογές θα ήταν καταστροφικές για τη χώρα εξέφρασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνοντας ότι η Ν.Δ. πρέπει να απευθυνθεί πρωτίστως στους αναποφάσιστους ψηφοφόρους που περιμένουν να ακούσουν πως η ζωή τους θα γίνει καλύτερη. 
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 989 ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «το πρόγραμμα τελειώνει τέλη Φεβρουαρίου και πρέπει να υπάρχει κυβέρνηση για να διαπραγματευτεί την επόμενη ημέρα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο». 
 Εξέφρασε μάλιστα την άποψη ότι «αν η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα, η ευθύνη του πρώτου κόμματος να σχηματίσει κυβέρνηση, ώστε να μην πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης η Χρυσή Αυγή, είναι ακόμα μεγαλύτερη». 
 Επίσης, ανέφερε ότι ο ΕΝΦΙΑ μπορεί να μειωθεί έως και 40%, υπογραμμίζοντας: «Μπορούμε να το πετύχουμε αυτό, γιατί μπορούμε να κλείσουμε τη διαπραγμάτευση με την τρόικα και να περάσουμε στην επόμενη φάση της συζήτησης για τη σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών». 
 Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Ο κ. Τσίπρας λέει ανοιχτά ότι αν δεν έχει αυτοδυναμία, θα κυβερνήσει με το ΚΚΕ. Με το τελευταίο σταλινικό κόμμα στην Ευρώπη! Αυτή είναι η Ελλάδα του 21ου αιώνα που ονειρευόμαστε;».

naftemporiki.gr

Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.