Φεύγει από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος – Ποιοι οι υποψήφιοι διάδοχοι

Τα εξαιρετικά χαμηλα ποσοστά που πήρε το ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικές εκλογές αναγκάζουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο να παραιτηθεί από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Το κλίμα για τον – για λίγες ακόμα μέρες- αρχηγό του κόμματος της Χαριλάου Τρικούπη είχε βαρύνει τον τελευταίο διάστημα και το αποτέλεσμα της κυριακάτικης κάλπης ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι που πήρε την απόφαση να φύγει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βενιζέλος θα ανοίξει τις διαδικασίες της διαδοχής του αμέσως μετά το τέλος των κοινοβουλευτικών διαδικασιών, που θα ολοκληρωθούν με την ψήφο εμπιστοσύνης της νέας κυβέρνησης.
Φώφη Γεννηματά, Ανδρέας Λοβέρδος και Κώστας Σκανδαλίδης είναι τρεις υποψήφιοι για τη διαδοχή, (δεν έχει φυσικά ανακοινωθεί επισήμως τίποτε ακόμη) χωρίς φυσικά να αποκλείεται οι μνηστήρες να αυξηθούν με ένα όνομα από τη νέα γενιά να προστίθεται σε αυτούς.
πηγη : πειραικο κυμα 
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.