Γράμμα στον Μαραντόνα έστειλε ο Φιντέλ Κάστρο

Επιστολή στον Ντιέγκο Μαραντόνα έστειλε σύμφωνα με το δίκτυο telesur, ο Φιντέλ Κάστρο. «Ο Φιντέλ είναι καλά και μου στέλνει αυτή την επιστολή» λέει στην κάμερα του telesur, ο Μαραντόνα.
Ο Μαραντόνα δήλωσε ότι ο Φιντέλ του έγραψε για την αποτυχία του ιμπεριαλισμού στη Λατινική Αμερική και εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή των 5 Κουβανών, που κρατούνταν για 15 χρόνια σε φυλακές των ΗΠΑ, κατηγορούμενοι για κατασκοπία..
Την περασμένη εβδομάδα, η φήμη ότι ο Φιντέλ είχε πεθάνει κυκλοφόρησε ευρέως στο Twitter και φαίνεται πως πρόθεση της επιστολής, ήταν μεταξύ άλλων να δώσει τέλος στα σενάρια. Ο ανιψιός του Φιντέλ, Αλεχάνδρο Κάστρο, είχε δηλώσει πάντως στην HuffPost Greece, ότι ο Φιντέλ είναι καλά και ότι σύντομα θα συναντηθεί με τους 5 Κουβανούς που απελευθερώθηκαν μετά τη συμφωνία Ραούλ- Ομπάμα, της 17ης Δεκεμβρίου.

πηγη : huffingtonpost.gr
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.