Θέλει να διαδεχθεί τον Μπλάτερ στην προεδρία της FIFA ο Ραϊόλα!

Ετοιμος να διεκδικήσει την προεδρία της FIFA εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μίνο Ραϊόλα. Μάλιστα, ο Ιταλός εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών χαρακτήρισε ακατανόητη την στήριξη στον Σεπ Μπλάτερ, τον οποίο παρομοίασε με την Βόρειο Κορέα.
"Είναι ακατανόητο πως κάποιες ομοσπονδίες ψηφίζουν ακόμα τον Μπλάτερ. Αν ψηφίσουν τον Μπλάτερ, ψηφίζουν την Βόρεια Κορέα, αν ψηφίσουν εμένα, θα ψηφίσουν την Νότια Κορέα.
Αν δεν καταφέρω να είμαι υποψήφιος τώρα, θα προσπαθήσω και πάλι σε τέσσερα χρόνια. Θα βρω πέντε ομοσπονδίες να με στηρίξουν. Ποιες; Δεν μπορώ να πω ακόμα. Πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν μέχρι τις εκλογές", είπε ο ατζέντης των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Μάριο Μπαλοτέλι και Πολ Πογκμπά.
Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι για την προεδρία της FIFA, εκτός του Σεπ Μπλάτερ, θα είναι ο Ζερόμ Σαμπάν, ο Πρίγκιπας Αλί Μπιν Αλ Χουσεΐν και ο Νταβίντ Ζινολά.
πηγη : soccerplus.gr
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.