ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 2015

Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους φορέων της πόλης πραγματοποίησε χθες ο Δήμος Πειραιά, με πρωτοβουλία του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της ομάδας εργασίας της ''Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015''     κ. Πέτρου Κόκκαλη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά και είχε ως αντικείμενο τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη στις  30-31 Μαΐου στο πλαίσιο της ''Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015''.
Οι θεματικές ενότητες ήταν οι εξής: Ναυτιλία, Εκπαίδευση, Εμπόριο, Πολιτισμός, Αθλητισμός για τις οποίες οι φορείς της πόλης έχουν υποβάλλει προτάσεις.

Η χθεσινή συνάντηση είναι σε συνέχεια της ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, προκειμένου να συμμετάσχουν ενεργά όσο το δυνατόν περισσότεροι φορείς της πόλης, αθλητικά σωματεία, εκπρόσωποι της ναυτιλίας, της κρουαζιέρας, του τουρισμού, των ναυταθλητικών σωματείων κ.α. σε αυτό το διήμερο.
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της ομάδας εργασίας της ''Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015'' κ. Πέτρος Κόκκαλης  δήλωσε:

''Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί οι φορείς  συμμετείχαν ένθερμα στο κάλεσμα μας.
Υπάρχουν πολλές και καλές ιδέες αλλά και διάθεση όλων να συμβάλλουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της πόλη μας.  Οι διήμερες εκδηλώσεις επικεντρώνονται στη θάλασσα και την ανάδειξη του Πειραιά. Η συνεργασία με τους φορείς θα συνεχιστεί έτσι ώστε το Μάιο όλοι μαζί να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον Πειραιά σε ολόκληρη την Ευρώπη.''
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου