Οι «50 Αποχρώσεις του Γκρι»: Τα εσώρουχα & τα αξεσουάρ για hot Βαλεντίνες!

Πάθος, έμπνευση, αποπλάνηση. Μετα την κινηματογραφική πρεμιέρα του «Fifty Shades of Grey» η SexyShades.gr κάνει την έκπληξη και φέρνει σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα, τις επίσημες σειρές εσωρούχων και αξεσουάρ «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», εγκεκριμένα από την συγγραφέα E.L.James και αφιερωμένα σε όσες αγάπησαν τα βιβλία και σκοπεύουν να ερωτευτούν την ταινία!

Μετάξι, δαντέλα, φαντασία, παιχνίδια και προνομιακές τιμές αποκλειστικά για τις φίλες της sexyshades.gr, που ξέρουν ότι το γκρι ... sets you free! 

Και αν θέλετε να προσχωρήσετε πιο μακριά με τον Άγιο Βαλεντίνο σας τολμήστε να προμηθευτείτε και τα σεξουαλικά βοηθήματα...

«Είμαι ενθουσιασμένη που τα σεξουαλικά βοηθήματα τα οποία περιέγραψα στα βιβλία ζωντάνεψαν», δηλώνει η συγγραφέας. 
Και γιατί να μην είναι ενθουσιασμένη με τόσα λεφτά που θα της έχουν αποφέρει; 

Προφυλακτικά, λιπαντικά, δονητές και χειροπέδες σε ’90s μαύρα και μεταλλικά χρώματα συμπεριλαμβάνονται στη συλλογή 40 αντικειμένων της ιστοσελίδας www.lovehoney.co.uk , η οποία φέρει την έγκριση της Ε.Λ. Τζέιμς, και διατίθενται με έκπτωση 10% αν αγοράσετε δύο από αυτά

Γιατί, μην ξεχνάτε!
Υπάρχουν…
Γυναίκες που κρατούν μυστικά...
Άντρες που κρατούν τον λόγο τους...
και e shops που κρατούν τις υποσχέσεις τους!


πηγη : govastileto.gr
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου