Άρης Βασιλόπουλος: «Εγώ θέλω. Ο Μελισσανίδης δεν ξέρω αν μπορεί να φτιάξει το γήπεδο»

Για τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλο δεν υπήρξε ούτε μία μέρα περίοδος χάριτος! Για την ακρίβεια, ο ίδιος και η παράταξή του βρέθηκε στο στόχαστρο «αγανακτισμένων οπαδών» πολύ πριν αναλάβει το πόστο του στο δημαρχείο. Το σχέδιο του Δ. Μελισσανίδη, με τις (και νομοθετικές) ευλογίες της κυβέρνησης Σαμαρά, έρχεται σε αντίθεση με την προστασία του Άλσους της Ν. Φιλαδέλφειας, ένα από τα βασικά αιτήματα με τα οποία ο Άρης Βασιλόπουλος αναδείχθηκε Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας. Και, όπως μας λέει, δεν προτίθεται να κάνει πίσω…
Ποια είναι η γνώμη του για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ;
Τι λέει για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα αυτό;
Θα πήγαινε στη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους παλαίμαχους της ΑΕΚ;
Τι περιμένει από την κυβέρνηση το 40% των πολιτών της Ν. Φιλαδέλφειας που ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ;
Ο Άρης Βασιλόπουλοςμιλά στη Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου για το γήπεδο της ΑΕΚ, τους τραμπουκισμούς στη Ν. Φιλαδέλφεια και το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών.
Διαβάστε στο UNFOLLOW 38 (τεύχος Φεβρουαρίου), που κυκλοφορεί στα περίπτερα, την συνέντευξη τουΆρη Βασιλόπουλου στην Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου.
πηγη : unfollow.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου