Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε εκδήλωση της αδελφότητας Κρητών Πειραιά ''Η Ομόνοια'' Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά ‘’Η Ομόνοια’’ που πραγματοποιήθηκε στο Vammos στο Στάδιο ''Γ. Καραϊσκάκης'', παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.


Σε χαιρετισμό του ο κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε:
’’Είναι ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι σήμερα εδώ, πρώτη φορά παρευρίσκομαι ως Δήμαρχος Πειραιά. Έχω αναπτύξει δεσμούς με την Κρήτη χωρίς να προέρχομαι από εκεί, παντρεύτηκα και βάφτισα το γιο μου Πέτρο στην Κρήτη, εκτιμώντας τον τόπο αλλά και τους ανθρώπους για τη φιλοξενία, τα ήθη και τα έθιμα. Και με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του Ολυμπιακού χαίρομαι που φιλοξενούμε σήμερα την εκδήλωση της ''Ομόνοιας'' και μεταφέρω τις ευχές του Βαγγέλη Μαρινάκη για καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους. Είναι βέβαιο ότι θα βρισκόμαστε πιο συχνά στο μέλλον. Να είστε όλοι καλά’’.
Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου