Το Ποτάμι στην καρδιά της Ευρώπης

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα μεταβεί σήμερα στις Βρυξέλλες, καθώς αύριο το πρωί θα μιλήσει στην ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, καθώς και με τον πρώην Πρωθυπουργό του Βελγίου και πρόεδρο της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών της Ευρώπης, Γκι Φερχόφστατ. Το απόγευμα της Τετάρτης θα συναντηθεί με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Στη συνέχεια ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μεταβεί στο Βερολίνο, όπου το πρωί της Πέμπτης θα έχει συνάντηση με τον Αντικαγκελάριο και Υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.


Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου