Φλαμπουράρης σε Γλέζο: Περιμέναμε μια πιο δίκαιη και νηφάλια αποτίμηση

Σε δήλωση για το άρθρο του Μανώλη Γλέζου  προχώρησε και ο  υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, και εκφράζοντας μια δόση πικρίας, τονίζει μεταξύ άλλων ότι «περιμέναμε μια πιο δίκαιη και νηφάλια αποτίμηση από ένα στέλεχος της εμπειρίας και της διαδρομής του Μανώλη Γλέζου».
«Η Ευρώπη παρακολουθεί με ανακούφιση την απομόνωση των ακραίων φωνών της λιτότητας στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν τη συμφωνία στο Eurogroup, ενώ παράλληλα πάνω από το 80% του ελληνικού λαού στηρίζει τη διαπραγμάτευση. Την ώρα, λοιπόν, που η δύσκολη μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη περιμέναμε μια πιο δίκαιη και νηφάλια αποτίμηση από ένα στέλεχος της εμπειρίας και της διαδρομής του Μανώλη Γλέζου», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας.


Πηγή: Φλαμπουράρης (έξαλλος) σε Γλέζο: Περιμέναμε μια πιο δίκαιη και νηφάλια αποτίμηση | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου