«Ροζ» σκάνδαλο με παίκτες της Γιουνάιτεντ!

Σε μπελάδες, αυτή τη φορά εξωγηπεδικούς, έχει μπει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τις κατηγορίες 20χρονης γυναίκας ότι βιντεοσκοπήθηκε τη στιγμή που έκανε σεξ με ποδοσφαιριστή των «κόκκινων διαβόλων» σε κλαμπ της πόλης!  
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι διεθνής (δεν έχει κατονομαστεί) και πως τη στιγμή που έκανε σεξ με την νεαρή, κλειδωμένος στην τουαλέτα ενός κλαμπ του Μάντσεστερ, οι άλλοι «κόκκινοι διάβολοι» βιντεοσκόπησαν κρυφά τις καυτές σκηνές, διαδίδοντας στους υπόλοιπους το επίμαχο βίντεο.
Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ αρνείται να τοποθετηθεί επί του θέματος, ενώ η υπόθεση διερευνάται από τις αρμόδιες Αρχές.
«Οι δυο τους βρέθηκαν στην τουαλέτα, με τις πόρτες κλειστές, όμως οι άλλοι παίκτες ανέβηκαν στην κορυφή της πόρτας και άρχισαν να τραβούν βίντεο. Πρόκειται για αηδιαστική συμπεριφορά», αναφέρει πηγή της «Sun», παρουσιάζοντας την 20χρονη συγκλονισμένη με την τροπή που πήρε η ερωτική της περιπέτεια με τον άσο της Γιουνάιτεντ.

 πηγη : england365.gr
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου