ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΤΟΪΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης Νατοϊκού Στόλου με επικεφαλής τον Διοικητή ναύαρχο κ. Brad Williamson επισκέφθηκε σήμερα εθιμοτυπικά τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Δαβάκη στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Ο κ. Δαβάκης τους καλωσόρισε στον Πειραιά και τους έκανε μια σύντομη περιγραφή της πόλης και των  χώρων ιδιαίτερου ενδιαφέροντος. 
Στη συνάντηση  παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κυρία Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου  κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος. Ο Νατοϊκός Στόλος, που βρίσκεται στον Πειραιά με την ευκαιρία Νατοϊκής ναυτικής άσκησης στο Αιγαίο, αποτελείται από 8 πολεμικά πλοία, προερχόμενα από 7 χώρες και έχει 1800 άτομα πλήρωμα.
Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης δήλωσε:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μας εδώ στο Δήμο Πειραιά, που με την ευκαιρία μιας Νατοϊκής άσκησης που έγινε στην πατρίδα μας είχαν την καλοσύνη, ο ναύαρχος, ο επικεφαλής του στόλου μαζί με το επιτελείο του να επισκεφθούν την πόλη μας. Τους ευχαριστούμε και τους καλωσορίζουμε».   
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου