Τα Φρέσκα Υλικά του Φεβρουαρίου

Τι τρώμε τον Φεβρουάριο; Βάζουμε στο καλάθι μας και μαγειρεύουμε με φρέσκα υλικά, λαχανικά και φρούτα της εποχής!
Λαχανικά:
Αγκινάρες, αντίδια, μπρόκολα, παντζάρια, πράσα, ραδίκια, ράπα, λαχανάκια Βρυξελλών, λάχανα, σέσκουλα, σπανάκια, κουνουπίδι, μαρούλια, καρότα.
Μυρωδικά:
Άνηθος, μαϊντανός, σέλινο, φινόκιο.
Φρούτα:
Πορτοκάλια, λεμόνια, μανταρίνια, γκρέιπ φρουτ, μήλα, ξινόμηλα, ακτινίδια, περγαμόντο.

Ξηροί Καρποί και Δημητριακά: 

Σταφίδες, καρύδια, αμύγδαλα.

Ψάρια, μαλάκια και όστρακα: 

τσιπούρα, σαργός, κουτσομούρα, γόπα, μπαρμπούνι, λιθρίνι, γλώσσα, συναγρίδα, σφυρίδα, παλαμίδα, σαφρίδια, λούτσος, σκορπίνα, μαρίδα, ψάρια για σούπα, χταπόδι, γαρίδες, καραβίδες, καλαμάρια, μύδια, στρείδια.
πηγη : funky cook
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου