ΚΚΕ: "Πρέπει να τελειώσουμε με τον αθλητισμό-επιχείρηση"

Ανακοίνωση αναφορικά με τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που οδήγησαν στην αναβολή της 26ης αγωνιστικής της Super League από τον Σταυρό Κοντονή, εξέδωσε το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ, τονίζοντας ότι "πρέπει να τελειώσουμε με τον αθλητισμό-επιχείρηση".
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
"Τί άλλο πρέπει να δούμε για να καταλάβουμε ότι πρέπει να τελειώσουμε με τον αθλητισμό-επιχείρηση, με το ποδόσφαιρο των μεγαλοεπιχειρηματιών;
Η κατάργηση των ΠΑΕ, η κατάργηση κάθε είδους επιχειρηματικής δράσης στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, η απόδοση όλων των χρεών των ΠΑΕ στο Δημόσιο κ.α. είναι αιτήματα που φωνάζουν πια και περιμένουν απάντηση από τη νέα συγκυβέρνηση, όπως περίμεναν και από την προηγούμενη.
Ακόμη και το πιο απλό, η αποπομπή όλων των ΠΑΕ και ΚΑΕ από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και η ένταξή τους στο Υπουργείο Οικονομίας, που μπορεί να υλοποιηθεί και χωρίς την έγκριση των "θεσμών" δεν ακούγεται"
πηγη : soccerplus.gr
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου