Υποτροφία HELMEPA στη μνήμη Σταύρου Νταϊφά

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος–HELMEPA, σε πρόσφατη συνεδρίασή του, αποδέχτηκε την ευγενική πρόταση και προσφορά του επί σειρά ετών Μέλους του και νυν Ειδικής Γραμματέως, κυρίας Ειρήνης Νταϊφά, για την προκήρυξη ετήσιας Υποτροφίας στη μνήμη του αείμνηστου Πατέρα της, Σταύρου Νταϊφά, Ιδρυτικού Μέλους της ένωσης.
Η Υποτροφία, ύψους €15.000, θα αφορά μεταπτυχιακές σπουδές στη Ναυπηγική–Θαλάσσια Μηχανική και Τεχνολογία, μονοετούς διάρκειας (επιπέδου Master’s), σε χώρα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ανακοίνωση της Υποτροφίας θα δημοσιευτεί το Μάρτιο 2015 από κοινού με τις άλλες 2 υποτροφίες της HELMEPA στη μνήμη των αείμνηστων Προέδρων της Γεωργίου Π. Λιβανού (ναυτιλιακές σπουδές) και Βασίλη Κ. Κωνσταντακόπουλου (περιβαλλοντικές επιστήμες).
πηγη : rizopoulos post .gr
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου