Προς συμβιβασμό (?) Αθήνας-Βερολίνου: Τι λέει το νέο πρόγραμμα ..- και ενα tweet Ερωτημα...

Πριν παραθεσουμε τις εκτιμησεις ..'κυκλων..' της πηγης../ Παραθετουμε.. twtter Ερωτημα .. αναγνωστριας του typospor.gr  : προς τον κ. Πρωθυπουργο ..: ' Γιατι δεν ενδιδεις..( ολιγον..) Αγορι μου ..,δεν διαβαζεις ..? τα ματια της Κυριας..?
..Και η Πηγη ..των Κυκλων..:
" Τους όρους του συμβιβασμού Ελλάδας και Γερμανίας στην τελική συμφωνία-γέφυρα περιγράφουν πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, ενώ το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Κορυφής βρίσκεται σε εξέλιξη.
Πίσω από τις κλειστές πόρτες, όπου συνεδριάζουν οι ευρωπαίοι ηγέτες, φαίνεται ότι τελικά οδεύουμε σε συμβιβασμό.
Σύμφωνα με αξιωματούχους του Βερολίνου, η Γερμανία «δεν θα επιμείνει να συνεχιστούν όλα τα στοιχεία του του υπάρχοντος ελληνικού προγράμματος, εφόσον το πρόγραμμα συνεχιστεί». Υποστηρίζουν επίσης ότι η Γερμανία θα μπορούσε να είναι ανοικτή για το μέγεθος του πρωτογενούς πλεονάσματος που απαιτείται. Πληροφορίες της Die Welt αναφέρουν ότι το ποσοστό αυτό θα μειωθεί από το 3% στο 1,5%, όπως ζητά η ελληνική κυβέρνηση.
Το Βερολίνο δέχεται επίσης να συζητήσει τους όρους των αποκρατικοποιήσεων στην Ελλάδα."

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου