Διοικηση ΔΗΡΑΠ : ' Προταιρεοτητα μας η Διαφανεια η Νομιμοτητα και η Ραδιοφωνικη Ανακαμψη του Καναλιου 1..

Σε  εποχές συσσωρευμένων οικονομικών, κοινωνικών και άλλων αδιεξόδων, που δημιούργησαν οι κυρίαρχες αντιλήψεις και πρακτικές άλλων δεκαετιών, η νέα διοίκηση του Δημοτικού Ραδιοφώνου της πόλης μας δηλώνει έμπρακτα κάθε μέρα την πίστη της και την αποφασιστικότητά της στην διασφάλιση  της μακροημέρευσης του Καναλιού 1, αλλά και των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων του, έχοντας ως κύριο πυρήνα της δράσης της  την ευνομία  και την διαφάνεια .
Με κατάπληξη πληροφορηθήκαμε το περιεχόμενο της από 26ης Φεβρουαρίου 2015 επιστολής της ΕΤΕΡ.
Η σημερινή  Διοίκηση  αντιμετωπίζει  ήδη μια ανοικτή αντιδικία σχετικά με την απομάκρυνση 5 ηχοληπτών από την εργασία τους η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από Τελεσίδικη Έκθεση Επιθεωρητή του ΑΣΕΠ, η τήρηση και εφαρμογή της οποίας ήταν υποχρεωτική για την ΔΗ.ΡΑ.Π.
Το να χαρακτηρίζει η ΕΤΕΡ πρόσχημα την τήρηση των εντολών του ΑΣΕΠ όχι μόνον δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά μάλλον καταδεικνύει  τον τρόπο που τα όργανά της αντιμετωπίζουν μια Ανεξάρτητη Αρχή, αναγνωρισμένη από το Σύνταγμα.

Τέλος να σημειωθεί ότι και οι μομφές περί δήθεν  αντεργατικών μέτρων και συμπεριφορών και οι προφανείς ανακρίβειες του κειμένου, πρέπει και είναι προορισμένες να πέσουν στο κενό. Αυτό που ενδιαφέρει την Διοίκηση της ΔΗΡΑΠ είναι να τηρήσει την νομιμότητα και να οδηγήσει το ΚΑΝΑΛΙ 1 σε ανάκαμψη, διασφαλίζοντας παράλληλα εργασιακή ειρήνη. 
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου