Τη τριτη 10 Μαρτιου , ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γιορταζει ! Μαζι του ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ και το ΚΑΝΑΛΙ 1 στους 90.4 FM

Την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γίνεται 90 χρόνων. 90 χρόνια θρυλικής πορείας, τίτλων, θριάμβων και καταξίωσης.  Γεννήθηκε στον Πειραιά και έγινε ιδέα και σύμβολο για όλη την Ελλάδα.   Το ΚΑΝΑΛΙ 1 από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ με εκπομπές και αφιερώματα θα γιορτάσει μαζί με όλο τον Πειραιά την ξεχωριστή αυτή ημέρα, την ημέρα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!  Στο πλαίσιο αυτό θα φιλοξενηθούν στο στούντιο παλαίμαχοι άσσοι που θα διηγηθούν σημαντικές στιγμές που έκαναν τον Ολυμπιακό, Θρύλο καθώς και αθλητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου που συνεχίζουν την λαμπρή ιστορία του.   Μεταξύ άλλων θα ακουστούν και χαιρετισμοί από τον προπονητή και τους αρχηγούς του ποδοσφαιρικού τμήματος,  του μπασκετικού Ολυμπιακού και των ερασιτεχνικών τμημάτων.
 

Την Τρίτη ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γιορτάζει.  Μαζί του και ο Πειραιάς.  Το ΚΑΝΑΛΙ 1 θα ντυθεί ερυθρόλευκα και θα καλύψει όλες τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο του γιορτασμού αυτού.  Μείνετε συντονισμένοι στους 90,4 και γιορτάστε μαζί μας τα γενέθλια του ΘΡΥΛΟΥ.
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου