Το πιο σεξουαλικό πάρκο-140 αγάλματα σε άκρως ερωτικές στάσειςΈνα πάρκο όπου η τέχνη και η σεξουαλικότητα συναντώνται, λειτουργεί στο νησί Jeju της Νότιας Κορέας. Το Jeju Loveland φιλοξενεί πάνω από 140 αγάλματα και γλυπτά σε άκρως ερωτικές στάσεις, τα οποία αναπαριστούν όλες τις πιθανές περιπτώσεις σεξουαλικής δραστηριότητας, ανάμεσα σε ανθρώπους.

Η τοποθεσία του δεν είναι τυχαία, καθώς το νησί Jeju αποτελούσε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Κορεάτες για τον μήνα του μέλιτος μετά το τέλος του Πολέμου της Κορέας, εξαιτίας του ζεστού του κλίματος, των παραλίων και του ηφαιστειακού βουνού.

Ωστόσο πολλοί από τους γάμους στη Ν. Κορέα ήταν συνοικέσια και το νησί έγινε στην ουσία γνωστό ως «κέντρο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης». Πολλά ξενοδοχεία μάλιστα διοργάνωναν προγράμματα ψυχαγωγίας με ερωτικά στοιχεία, ώστε να βοηθήσουν τους νεόνυμφους να χαλαρώσουν αλλά και να τους δώσουν ιδέες.

Με την πάροδο του χρόνου και την οικονομική άνθηση της χώρας, οι προορισμοί των Κορεατών άλλαξαν αλλά σίγουρα το νησί παρέμεινε ένας σημαντικός ταξιδιωτικός προορισμός για νεαρά ζευγάρια, που θέλουν να ανακαλύψουν ή να τονώσουν την σεξουαλικότητα τους.

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Spiegel πριν χρόνια σχετικά με το πάρκο και την ιστορία του ο αρθρογράφος το χαρακτήρισε ως «ένα μικρό νησί της ελευθερίας σε έναν ωκεανό ταμπού».

Για να επισκεφτείς όλο το πάρκο, του οποίου η έκταση είναι όσο δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, χρειάζεσαι περίπου 1 ώρα και η είσοδος απαγορεύεται σε άτομα ηλικίας κάτω των 19 ετών.


πηγη : govastileto.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου