Χαρδούβελης: Φοβήθηκα για την Ελλάδα του 2012, γι' αυτό έβγαλα τα χρήματα στο εξωτερικό

Για οικογενειακούς λόγους έβγαλε τα χρήματα του στο εξωτερικό ο Γκίκας Χαρδούβελης, την ώρα που συμβούλευε τους Έλληνες να τα κρατήσουν εντός της χώρας.
Με δηλώσεις του στο Star, ο πρώην υπουργός Οικονομικών υποστηρίζει πως τα χρήματα του προέρχονται από νόμιμες δραστηριότητες και μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό γιατί φοβήθηκε για το μέλλον των παιδίων του σε περίπτωση κατάρρευσης της χώρας.
«Τον Ιούνιο του 2012 φοβήθηκα και εγώ, όπως φοβήθηκε τότε όλη η Ελλάδα. Και εγώ όπως και πολλοί Έλληνες μετέφερα κάποια από τα χρήματα μου, για να μπορώ συντηρήσω τα παιδιά μου, φοβήθηκα πως μπορεί να καταρρεύσει η χώρα», είπε.
Όσον αφορά τις μικρές μεταφορές χρημάτων τόνισε: «Τα χρήματα τα έβγαζα σε μικρά ποσά στο εξωτερικό, διότι το έκανα μόνος μου μέσω internet».
Ο πρώην τσάρος της οικονομίας έδειξε, μάλιστα, ενοχλημένος από το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε από την Βουλή αλλά από μια εφημερίδα.Πηγή: Χαρδούβελης: Φοβήθηκα για την Ελλάδα του 2012, γι' αυτό έβγαλα τα χρήματα στο εξωτερικό | iefimerida.gr 
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου