Την Πέμπτη η απόφαση για το αν τα ματς θα γίνουν με κόσμο

Την Πέμπτη (12/03) αναμένεται ο Υφυπουργός Αθλητισμού να ανακοινώσει την απόφασή του για το αν και η 28η αγωνιστική της Super League θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.
Ο Σταύρος Κοντονής που δεν θα έχει σύσκεψη με τους εκπροσώπους των ΕΠΟ και Super League αναμένει τις σχετικές εισηγήσεις τόσο της αστυνομίας όσο και της ΔΕΑΒ.
Σίγουρα τον ρόλο του θα παίξει το πώς θα εξελιχθεί η αναμέτρηση κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΟΣΦΠ την Τετάρτη (11/03) στο ΟΑΚΑ και το αν θα προκύψει κάποιο νέο κρούσμα βίας.
Οι απόψεις διίστανται καθώς κάποιοι υποστηρίζουν πως ο Σ.Κοντονής θα αποφασίσει τα ματς να γίνουν χωρίς την παρουσία θεατών ώστε οι ομάδες που θα αγωνιστούν εντός έδρας να μην έχουν την συμπαράσταση του κόσμου τους όπως έγινε και την προηγούμενη αγωνιστική.
Έτσι θα αποφευχθούν τυχόν διαμαρτυρίες που θα κάνουν λόγο για κυβερνητική απόφαση που τιμώρησε μόνο τους μισούς συλλόγους που μετέχουν στην Λίγκα.
Κάποιοι άλλοι θεωρούν πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα ανακοινώσει την διεξαγωγή των αγώνων με παρουσία θεατών, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν τα επόμενα 24ωρα.
πηγη : socerplus.gr

Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου