Γιούνκερ: Η ΕΕ θα δώσει στην Ελλάδα κονδύλια ύψους δύο δισ. ευρώ

Κονδύλια ύψους 2 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και της ανεργίας των νέων, αλλά και για την ανάπτυξη, θα δώσει στην Ελλάδα η ΕΕ, σύμφωνα με τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει θέμα ανθρωπιστικής κρίσης στην Ελλάδα και η Ελλάδα θα λάβει στο πλαίσιο της συγχρηματοδότησης μια βοήθεια στο πλαίσιο των πιστώσεων. Αναφέρθηκε το ποσό των 2 δισ. ευρώ και τα κονδύλια θα χρησιμοποιηθούν για να δοθεί λύση στην ανεργία των νέων και βοήθεια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Αυτά τα χρήματα πρέπει να χρησιμοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα πρέπει να υπάρξει θετική ανταπόκριση σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και υπουργών Οικονομικών για να υιοθετηθούν τα κατάλληλα νομοθετικά κείμενα.
Είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε να υιοθετήσουμε ένα τέτοιο σύστημα, για να εδραιωθεί η αναγκαία εγγύηση για τη συμμετοχή και του ιδιωτικού τομέα».


Πηγή: Γιούνκερ: Η ΕΕ θα δώσει στην Ελλάδα κονδύλια ύψους δύο δισ. ευρώ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου