Κοντονής: "Δημοσιεύματα - σάλπισμα για ανθρωποκτονίες!"

Αποφασισμένος να πατάξει το φαινόμενο της βίας στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό "BHMA FM" ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος μίλησε και για "εμπρηστικά" δημοσιεύματα.
φυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "BHMA FM" και εξέφρασε την πίστη του ότι θα πατάξει το φαινόμενο της βίας στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
"Πιστεύω ότι την Τρίτη θα έχουμε όλο το νομοθετικό πλαίσιο και το νομοθετικό κείμενο. Θα πάρουμε εκείνα τα μέτρα για να το ξεδοντιάσουμε αυτό το φαινόμενο και το τέρας της βίας θα ηττηθεί. Θα πρέπει να έρθει η Πολιτεία και πρέπει να εφαρμόσει αυστηρά το νομοθετικό πλαίσιο και τις ποινικές κυρώσεις σε αυτούς πού παρανομούν", δήλωσε αρχικά και συνέχισε:
"Πριν όμως από αυτό το στάδιο, πρέπει πάλι η Πολιτεία να επέμβει, και αυτούς τους ανθρώπους, με τα μέσα τα οποία διαθέτει -και θα είναι περισσότερα με τη νέα αθλητική χρονιά-, να τους συλλαμβάνει και να τους τιμωρεί".
"Δεν είναι δυνατό για θέματα δημόσιας τάξης και κοινωνικής ειρήνης να μην υπάρχει παρέμβαση του κράτους. Υπάρχουν δημοσιεύματα τα οποία είναι σάλπισμα σε ανθρωποκτονίες", είπε ακόμα και υπογράμμισε στην συνέχεια:
"Σε ένα ευνομούμενο κράτος αυτός ο φαύλος κύκλος της βίας τροφοδοτείται από πολλά πράγματα: είναι οι ανακοινώσεις των ομάδων, είναι η αναξιοκρατία που υπάρχει, οι κακές διαιτησίες, υπάρχουν δημοσιεύματα. Θα τα αντιμετωπίσουμε όλα. Δεν θα μείνει κανένας εκτός πεδίου ελέγχου".
Για το ενδεχόμενο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών είπε πως "το μέτρο θα συνεχιστεί, αν δούμε ότι υπάρχει ανάγκη να συνεχιστεί" και πρόσθεσε:"Πιστεύω να μην υπάρξει καμία ανάγκη, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, για κάτι τέτοιο. Από δω και πέρα θα δούμε πώς στοχευμένα θα το αντιμετωπίσουμε, διότι υπάρχουν και Ανώνυμες Εταιρείες, οι οποίες δεν προκαλούν επεισόδια- τουλάχιστον οι ίδιες, οι φίλαθλοί τους- στην έδρα τους".
πηγη :sport24.gr
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου