Λευκός Οίκος καλεί Δραγασάκη

Ανησυχία για την κατάσταση των σχέσεων της Ελλάδας με τους Ευρωπαίους εταίρους και ειδικά τη Γερμανία, εξέφρασε η Ουάσιγκτον όπως μετέδωσε το MEGA, με αξιωματούχους του Λευκού Οίκου και του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ να θεωρούν το αδιέξοδο που παρατηρείται, επικίνδυνο για την παγκόσμια οικονομία
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο πλαίσιο αυτό η αμερικανική κυβέρνηση κινητοποιήθηκε σε ανώτατο επίπεδο και προέβη σε ισχυρή παρέμβαση προς την Αθήνα και άλλες πρωτεύουσες. Η κ. Ατκινσον, οικονομική σύμβουλος του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, τηλεφώνησε στον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης κ. Γ. Δραγασάκη και του ζήτησε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα με τις Βρυξέλλες και να επισπευτούν οι διαπραγματεύσεις ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν.
πηγη : the press project.gr 
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου