ΣΥΓΧΑΤΗΡΗΡΙΑ της ΕΠΣΠ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ & Ενημερωσεις της

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 
Οι διαιτητές των δύο αγώνων της Τετάρτης(11/3/2015) με τους οποίους ολοκληρώνεται η 24η αγωνιστική στην Α΄ Κατηγορία είναι:
Α.Ο.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΆΛΗΣ :Ορφανός, (Πετρουμιανός, Σγαντζός)
 Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ – Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ: Πουλόπουλος( Κουβέλης- Γκολές)

Ευχές σε Ολυμπιακό  ΠΑΕ & τον πρόεδρο του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη

Με επιστολή που απέστειλε η Ε.Π.Σ.Π. στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, την ΠΑΕ και τον πρόεδρο της κ. Μαρινάκη εκφράζει τις ευχές της για τον εορτασμό των  90 χρόνων  ζωής του Ολυμπιακού, η επιστολή έχει ως εξής:
«Κε Πρόεδρε,
Επί τι ευκαιρία συμπλήρωσης των ενενήντα χρόνων ζωής του Ολυμπιακού Πειραιά, σύσσωμο του Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Π. αλλά κι όλο το Πειραικό  Ερασιτεχνικό  Ποδόσφαιρο σας απευθύνει ολόθερμες ευχές.
« Χρόνια πολλά για τα 90α γενέθλια του Πρωταθλητή Ολυμπιακού, της κορυφαίας ομάδας της χώρας και πολλές μεγάλες επιτυχίες στον μέλλον.»

Προσοχή!!: Ενημέρωση από ΚΕΔ/Ε.Π.Ο. που αφορά  Διαιτητές & σωματεία
 Με έγγραφο που απέστειλε η ΚΕΔ/ΕΠΟ προς την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ( κι όλες της Ε.Π.Σ. της χώρας) και η οποία απευθύνεται  στους διαιτητές δίνονται οδηγίες για την άμεση αντιμετώπιση φαινομένων βίας που παρατηρούνται στα γήπεδα οι οποίες είναι οι εξής:
 Ι. Να διακόπτουν οριστικά τον αγώνα, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση ή προσωρινή διακοπή
α/. Όταν εκσφενδονίζονται στον αγωνιστικό χώρο, έστω και μία, φωτοβολίδες ευθείας βολής, ή ρίπτονται αντικείμενα που δύναται να προκαλέσουν σωματική βλάβη σ΄ όλους τους νόμιμα ευρισκόμενους εντός του αγωνιστικού χώρου (ποδοσφαιριστές, διαιτητές, προπονητές κλπ) και 
β/. Όταν σημειωθεί εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα . 
ΙΙ. Να προβαίνουν σε προσωρινή διακοπή του αγώνα και προειδοποίηση, όταν εκσφενδονίζονται στον αγωνιστικό χώρο, έστω και μία, φωτοβολίδες καμπύλης τροχιάς και σε οριστική διακοπή του αγώνα εάν το παράπτωμα επαναληφθεί.Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου