Ετοιμη η ΕΠΣΠ για τον Αυριανο Τελικο Κυπελλου 'Γ. Ξηρακης' Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι τα εκδοτήρια 18 -25  του Σταδίου «Γ. Καραισκάκης» αύριο Σαββάτο 7.3.2015 ημέρα του Τελικού Αγώνα  του Κυπέλλου θα είναι ανοιχτά από ώρα 12.00
1.Οι φίλαθλοι της Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ θα φιλοξενηθούν στις θύρες 21-22-23 και θα έχουν πρόσβαση από την πεζογέφυρα του ΗΣΑΠ ενώ για την διάθεση εισιτηρίων την ημέρα του Τελικού θα λειτουργεί το Ταμείο 25( ΗΣΑΠ)
2. Οι φίλαθλοι της Α.Ο.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ θα φιλοξενηθούν στις θύρες 8-9-10 και θα έχουν πρόσβαση  από την οδό Καραολή & Δημητρίου (ΕΛΑΙΣ) ενώ για την διάθεση εισιτηρίων θα λειτουργήσει το Ταμείο 18 ( δίπλα από το μνημείο)
3.Για τις ανάγκες των Ακαδημιών των σωματείων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και σχολείων θα λειτουργήσουν οι θύρες 28-29-30 με πρόσβαση από τον χώρο του ΗΣΑΠ (δίπλα από το εκδοτήριο 25).
Στη ίδια θύρα 28-29-30 θα φιλοξενηθούν οι προσκλήσεις  για τους Παρατηρητές διαιτητές, ιατρούς.
Στην ίδια Θύρα θα φιλοξενηθούν τυχόν ουδέτεροι φίλαθλοι που θα μπορούν να
προμηθευθούν εισιτήρια από το ταμείο 25( πλευρά του ΗΣΑΠ)
4.Οι φίλαθλοι κάτοχοι προσκλήσεων VIP θα έχουν πρόσβαση από την είσοδο VIP στον χώρο του κεντρικού παρκινγκ.
Για τον τελικό υπάρχει Γενική είσοδος  με εισιτήριο των 5 ευρώ,

EΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΙΑ  Μ.Μ.Ε.

Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι & Φωτορεπόρτερ, Καμεραμάν που θα  καλύψουν τον Τελικό  θα φιλοξενηθούν στην Εξέδρα VIPS  σε χώρο διαμορφωμένο για αυτούς.
 Υπεύθυνος για την εξυπηρέτηση των  Μ.Μ.Ε. είναι το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Γιώργος Κουνιάς τηλ. Επικοινωνίας. 6977-222047
 Αυστηρά δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο σε φιλάθλους  που δεν θα έχουν εισιτήριο η πρόσκληση, ενώ  δεν ισχύει καμμιά ταυτότητα ελευθέρας εισόδου.


 Η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά ενημερώνει
Όπως ενημέρωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά  για τον αυριανό αγώνα αναφορικά για τους φιλάθλους θα ισχύσουν :
1.Οι φίλαθλοι πέραν του εισιτηρίου η της πρόσκλησης που θα διαθέτουν είναι υποχρεωτικό να  έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα η διαβατήριο.
2.Κατά την είσοδο των φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι σε φιλάθλους ώστε να αποκλεισθούν φίλαθλοι  που θα φέρουν μαζί τους  τυχόν γυάλινα, πλαστικά  μπουκάλια, καπνογόνα, βεγγαλικά κυρίως κροτίδες και τυχόν άλλα επικίνδυνα αντικειμένα.
3.Επίσης δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο σε φιλάθλους που θα φέρουν μαζί τους πανό η πλακάτ με υβριστικά η ρατσιστικά περιεχόμενα, όπως επίσης και με αναφορές κατά Ε.ΠΟ. - Ε.Π.Σ.Π κλπ.
4. Τέλος «ΑΥΣΤΗΡΑ» δεν επιτρέπεται η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο, σε κανένα φίλαθλο καθώς είναι δυνατόν να  θέσει σε κίνδυνο την διεξαγωγή του Τελικού Αγώνα.


Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΘΑΝΟΥ ΧΡ.  εκπρόσωπο  του σωματείου ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  καθώς   και την έγγραφη απολογία του   και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτόν παραπτώματα, κατά τη διάρκεια  του αγώνα  ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ    που έγινε στο γήπεδο ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ στις 15.2.2015- εξύβριση -Επιβάλλει στον κ. ΘΑΝΟΥ ΧΡ., εκπρόσωπο  του σωματείου ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ   ποινή  απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μια (1) αγωνιστική και χρηματική ποινή 50€(άρθρα 11 παρ. 2  και 15 παρ.8α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).
*Την ποινή της επίπληξης  επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, στον κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Ι. εκπρόσωπο  του σωματείου Α.Ο.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ  (αγώνας  Α.Ο.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ- ΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ   13.2.2015)
*Η Π. Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΚΥΡΙΑ Θ. ποδοσφαιριστή  του σωματείου ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ  καθώς   και τις διευκρινίσεις του,  αναφορικά με δημοσίευμα της 19/2/2015, τον ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ. Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου