Προσηλωμένοι στο νταμπλ!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζει ότι ο σύλλογος είναι απόλυτα προσηλωμένος στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, ενώ καυτηριάζει στη στάση συγκεκριμένης αθλητικής ιστοσελίδας που συστηματικά προπαγανδίζει σε βάρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.


Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός καθιστά σαφές πως πάνω από όλα προέχει η κατάκτηση των δύο εγχώριων στόχων προκειμένου να επιτευχθεί το νταμπλ και οι ερυθρόλευκοι να ολοκληρώσουν όπως πρέπει την τρέχουσα σεζόν. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία επισημαίνει τα αυτονόητα: όλοι στην ομάδα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Παράλληλα, καυτηριάζει τη στάση συγκεκριμένης αθλητικής ιστοσελίδας που προπαγανδίζει διαρκώς σε βάρος του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:


"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξεκαθαρίζει τα παρακάτω, για την καλύτερη ενημέρωση των φιλάθλων της ομάδας μας και με αφορμή σενάρια που δημοσιεύονται σε ΜΜΕ.

1) Ο σύλλογος αυτή την στιγμή είναι προσανατολισμένος αποκλειστικά στην επίτευξη των αγωνιστικών του στόχων, στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα γίνει στην ώρα του, όπως και η υλοποίηση του.

2) Τα όσα γράφονται περί συμφωνιών με ποδοσφαιριστές από το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αναληθή.

3) Αναλήθειες και σενάρια είναι προφανώς και οι «λεπτομέρειες» και τα «αποκλειστικά» θέματα της ιστοσελίδας sdna.gr που διαρκώς προσπαθεί να αποπροσανατολίζει τους φιλάθλους - αναγνώστες και να συκοφαντεί μονίμως την ομάδα μας. Δεν θα καταφέρει τίποτα περισσότερο από το να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Κατά της συγκεκριμένης ιστοσελίδας έχουν ήδη κατατεθεί μηνύσεις, ενώ η «αποστολή» της να πλήξει το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα πέσει στο κενό. Όπως και η επένδυση των «χορηγών» της".

πηγη : redplanet.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου