Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑ ΤΗ ΣΑΡΛΙΖ

Ξεχάστε την κινηματογραφική Σαρλίζ Θερόν, αυτή την γυναίκα την ικανή να κυλιστεί στη λάσπη, αλλά και να παλαίψει στο κρεββάτι σα μποξέρ, δηλαδή όπως την θέλει η οθόνη σε ρόλους δυναμικούς.
Στην αληθινή της ζωή, δεν είναι αυτή που ξέρουμε, που θαρρούμε. Όχι, δεν είναι το ανυπότακτό θηλυκό, το γεμάτο αυτοπεποίθηση, με τη σιγουριά ότι θα κατακτήσει κάθε άνδρα, κάθε ηλικίας, με κάθε πορτοφόλι, ακόμα κι αν πρόκειται για τον αρχηγό κράτους ή, της εκκλησίας.
Την προδίδει το βλέμμα της. Παρατηρείστε πόσο παραπονιάρικο είναι. Η Σαρλίζ Θερόν είναι γέννημα άλλης ψυχής, εντελώς διαφορετική απ’ εκείνη που χοροστατεί στο σινεμά. Αν την πλησιάσεις σα φίλος, με ανθρωπιά και κατανόηση, θα την λυπηθείς… Ποια; Αυτήν με το καλοπλασμένο κορμί και την ακτινοβόλα ομορφιά της. Γιατί είναι πάλι παρατημένη, μόνη, με ενοχές. Είναι δυνατόν;
Όλα είναι δυνατά. Να την έχει εγκαταλείψει ο καλός της κι αυτή, υπομονετική και απελπισμένη, να μην έχει σκέψη για άλλον άνδρα. Τι να του πεις του γκόμενού της; Την κουβέντα του Νίκου Καζαντζάκη, πώς είναι αμαρτία να σε περιμένει μια πεινασμένη από έρωτα γυναίκα κι εσύ να την αγνοείς...
πηγη : apodytiriakias.gr

Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου