Μετά το μαύρο της ΕΡΤ, ποια δημόσια τηλεόραση θέλουμε;

Διαβάστε στο UNFOLLOW 39 (τεύχος Μαρτίου), που κυκλοφορεί στα περίπτερα, «Μετά το μαύρο της ΕΡΤ, ποια δημόσια τηλεόραση θέλουμε;», ρεπορτάζ του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου και του Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου.
Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015, ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ανακοίνωσε την κατάθεση του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Τα στελέχη της κυβέρνησης έσπευσαν να μιλήσουν για το «πρώτο βήμα» στην πορεία της αλλαγής του μιντιακού τοπίου της χώρας.
Τι προβλέπει το σχέδιο νόμου για την επανασύσταση της ΕΡΤ από «μηδενική βάση»;
Ποιοι θα επαναπροσληφθούν και πώς; Τι θα γίνει με τις αμοιβές των εργαζομένων;
Γιατί εξαγγέλθηκε η αύξηση του ανταποδοτικού τέλους; Πού βρίσκονται τα αποθεματικά της δημόσιας τηλεόρασης;
Τι θα γίνει με τις ρυθμίσεις για τα ιδιωτικά κανάλια, για τις οποίες έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση;
Πότε θα είναι έτοιμο το σχέδιο νόμου για τους μετόχους των καναλιών, τη δανειοδότηση και τις ψηφιακές συχνότητες;
Θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο για τη μηντιακή διαπλοκή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ή θα μείνει κάπου στη μέση, όπως όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις που είχαν εξαγγείλει πόλεμο με τους «νταβατζήδες»;
Διαβάστε στο UNFOLLOW 39 (τεύχος Μαρτίου), που κυκλοφορεί στα περίπτερα, «Μετά το μαύρο της ΕΡΤ, ποια δημόσια τηλεόραση θέλουμε;», ρεπορτάζ του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου και του Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου.
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου