“Σε περίπτωση που δεν πεθάνω” – Ένας Ελληνικός Ψίθυρος στην Ευρώπη

Σε περίπτωση που δεν πεθάνω” – Ένας Ελληνικός Ψίθυρος στην Ευρώπη του Νικόλα Ανδρουλάκη
Ένα βίντεο με ουσιαστικό λόγο που αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσεις. Είναι σημαντικό να το ακούσεις μέχρι το τέλος, να ακούσεις την κάθε λέξη, άλλωστε η εξαιρετική αφήγηση της Ντάνυ Γιαννακοπούλου θα σε κρατήσει αρκεί να πατήσεις το Play. Το κείμενο του Νικόλα Ανδρουλάκη μιλάει για σένα ίσως να μιλάς και εσύ να ψιθυρίζεις όλα αυτά που γράφει όμως δεν μπόρεσες να τα πεις. Ένα βίντεο που αξίζει να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου είτε από εδώ είτε μεμονωμένα όπως εσύ επιθυμείς, δεν έχει καμία σημασία αλλά το κείμενο αυτό έχει σημασία και ίσως αλλάξει κάτι, ίσως αλλάζει κάτι όταν εμφανίζονται τέτοια κείμενα που μπορεί να σε κάνουν να σκεφτείς διαφορετικά.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ιδέας. #Eurowhisper
«Όχι, μη με κοιτάς έτσι, δεν θα σε κάνω να αισθανθείς άβολα. Όχι περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται. Γιατί τα λόγια μου είναι πρόσκληση. Γι’ αγκαλιά. Γιατί αυτό το βίντεο δεν είναι κραυγή. Είναι ψίθυρος».
Featuring: Danny Giannakopoulou
Music: K. BHTA
Camera operator: Argyris Tsepelikas, Steadicam: Theodosis Tzavaras, Follow focus: Marios Pougkakiotis, Assistant director: Christos Karasavvidis, Subtitling: Catherine Velissaratou, Editor: Kostas Koufiopoulos,
Written and Directed by Nicolas Androulakis
πηγη :citycode magazine
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου