Διοργανωτικες Αποφασεις της ΕΠΣΠ

Στις 18 και 25 Μαρτίου η εμβόλιμη αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου ενημερώνει τα σωματεία της Α΄ Κατηγορίας ότι η τελευταία εμβόλιμη αγωνιστική (η ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος  Α΄ Κατηγορίας  βάση της σχετικής οδηγίας Ε.Π.Ο. πρέπει να έχει ολοκληρωθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2015) θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
Στον 1ο όμιλο της Α΄ Κατηγορίας η 26η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18/3/2015
Στον 2ο όμιλο της Α’  Κατηγορίας η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015
Η Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου   γνωστοποιεί ότι λόγω της συμμετοχής της Προοδευτικής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος (οι αγώνες διεξάγονται τις Τετάρτες 25/3, 01/4, 08/4), η εμβόλιμη του 1ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας δεν μπορεί να διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία πέραν της 18ης Μαρτίου 2015Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα σωματεία ότι  μπορούν να προσέρχονται  στο λογιστήριο της ένωσης  καθημερινά 13.00 έως 16.00 για να εισπράττουν τα χρήματα που τους αναλογούν  για τα έξοδα διαιτησιών μηνός Μαρτίου.

Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι όλα τα σωματεία Α΄ Β΄ Γ΄ Κατηγορίας που είναι γηπεδούχα το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαρτίου 2015 δεν θα καταβάλλουν  τα έξοδα  διαιτησιών( θα δοθούν απευθείας από το λογιστήριο στους διαιτητές).
Επιπρόσθετα  τα σωματεία της Α΄ Κατηγορίας που είναι γηπεδούχα την εμβόλιμη αγωνιστική της 18&25 Μαρτίου 2015 επίσης δεν θα καταβάλλουν το εξοδολόγιο διαιτησίας.


Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου