"Πρωτοπόροι στο καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου"

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να είναι πρωτοπόρος στο καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως τόνιζαν οι άνθρωποι του συλλόγου μετά τη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάννη Αλαφούζο, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Σταύρου Κοντονή και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, το απόγευμα της Τρίτης (3/3), στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Από πλευράς Ολυμπιακού τονίστηκε ότι ο σύλλογος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι πρωτοπόροι στο καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στη συνάντηση των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζου με τον Σταύρο Κοντονή, συμφωνήθηκαν όλα όσα είχαν ειπωθεί από την πλευρά του κ. Μαρινάκη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League (2/3).

Να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα και να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο. Να μπουν άμεσα σε ισχύ βαρύτατες ποινές, με άμεσες προτάσεις της Super League στην ΕΠΟ, για φαινόμενα βίας και να εναρμονιστεί το πειθαρχικό δίκαιο με το αυστηρό πλαίσιο της UEFA.

πηγη : redplanet.gr
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου