ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιώς και Νήσων.

Ο κ.  Μώραλης ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου, για τις εκδηλώσεις και τις ενημερωτικές δράσεις που πρόκειται να πραγματοποιήσουν στην πόλη.

Επιπλέον οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία που ήδη έχουν αναπτύξει.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης τόνισε:
«Είχα μια εποικοδομητική συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιώς και Νήσων, έναν Σύλλογο με πλούσια δράση στον τομέα της πρόληψης, αλλά και στην ενημέρωση των ίδιων των ασθενών για το σακχαρώδη διαβήτη.  Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί ενημερωτικές εκδηλώσεις στην πόλη, τις οποίες αγκάλιασαν οι Πειραιώτες. Ο Δήμος Πειραιά θα είναι πάντα δίπλα σε συλλόγους και φορείς που έχουν σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες πάνω σε τόσο σημαντικά ζητήματα ειδικά όταν αφορούν στην υγεία».

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου