“Κανάλι Ένα 90.4 fm”: Τεχνολογική αναβάθμιση του εξοπλισμού

Τις εγκαταστάσεις του “Καναλιού Ένα – 90,4 fm στον Υμηττό, που εκτελούνται εργασίες αλλαγής στοιχείων κεραίας και αναβάθμισης εκπομπής σήματος, επισκέφθηκε με αντιπροσωπεία της ΔΗΡΑΠ ο αντιπρόεδρος Δ.Σ. Στέλιος Μπρατσόλης συνοδευόμενος και από τον τεχνικό του Σταθμού Γιάννη Δημητρίου. Οι εργασίες αποκατάστασης, εμβέλειας και ισχύς του εκπεμπόμενου σήματος εξελίσσονται απρόσκοπτα και ολοκληρώνονται άμεσα.
Το “Κανάλι Ένα 90,4 fm εκπέμπει σήμερα από το Πάρκο Κεραιών Υμηττού και την Αίγινα με Exciterνέας τεχνολογίας και τελικό ενισχυτή PJ 5000 UK, φιλικό προς το περιβάλλον και παράγει τη μέγιστη ισχύ kw με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ρεύματος.
Στόχος της Διοίκησης της ΔΗΡΑΠ είναι η μεθοδική αναβάθμιση όλου του τεχνολογικού εξοπλισμού του Ραδιοφώνου αλλά και η μετάδοση ήχου και εικόνας (webtv) εκτός από τα ερτζιανά και μέσω διαδικτύου από φορητές συσκευές tablet και Smartphones. / πηγη : e-kanaliena.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου