Τσίπρας: Ισχυρά κέντρα της Ευρώπης και πολιτικοί αντίπαλοι μας είχαν στήσει παγίδα

"Κάποιοι είχαν επιλέξει από πριν εσκεμμένα όχι να πάρουν εξάμηνη αλλά δίμηνη παράταση του προγράμματος ώστε η νέα κυβέρνηση από τα πρώτα της κιόλας βήματα να βρίσκεται να ναρκοθετημένο πεδίο και με την πλάτη στον τοίχο" είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό". 
"Δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό" ανέφερε ο Πρωθυπουργός ερωτηθείς εάν στήθηκε παγίδα στην κυβέρνηση από τους πολιτικούς της αντιπάλους.
"Και δεν υπάρχει αμφιβολία γιατί οι πολιτικοί μας αντίπαλοι στην Ελλάδα σε συνεργασία με κάποια ισχυρά κέντρα στην Ευρώπη, όχι μόνοι τους έστησαν αυτή την παγίδα και την προπαγάνδιζαν κιόλας, ότι η νέα κυβέρνηση θα είναι μια κυβέρνηση παρένθεσης. Και ακόμα ευελπιστούν σε αυτό. Προσδοκούν, καραδοκούν, καιροφυλακτούν να σκοντάψουμε αδιαφορώντας ότι αυτό θα σημαίνει και ότι η χώρα θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες" τόνισε. 
"Αναρωτιέμαι, υπάρχει έστω και ένας ευφυής πολίτης που να πιστεύει ότι αυτή η κυβέρνηση που παρέλαβε αυτά που παρέλαβε είναι υπεύθυνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η ελληνική οικονομία; Πότε προλάβαμε να καταστρέψουμε τα υπέροχα που είχαν χτίσει οι προηγούμενοι;
Όταν πηγαίνω στη βουλή και δέχομαι την επίθεση από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι θα ρίξεις τη χώρα στα βράχια και θα σε πάμε σε ειδικό δικαστήριο, τι είναι αυτό; Είναι προσδοκία αποτυχίας ή απειλής;" σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.
πηγη : enikos.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου