ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε σήμερα στην τελετή βράβευσης του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικού συμβούλου Πειραιά  κ. Βαγγέλη Μαρινάκη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, για την προσφορά του στην Πειραϊκή Εκκλησία και στο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί.  Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά και παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Δαβάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Β. Ταταρόπουλος. Οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Χρ. Αγραπίδης, Α. Αργουδέλης, Ν. Καρβουνάς, Γ. Μελάς, καθώς επίσης και η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κ. Λαουλάκου.  

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε:
«Βρεθήκαμε σήμερα στον Άγιο Νικόλαο αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, για να παραστούμε στην τελετή βράβευσης του κ. Μαρινάκη, προέδρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και πρώτου δημοτικού συμβούλου, για την προσφορά του στην Πειραϊκή Εκκλησία και όχι μόνο. Είναι γνωστή η ευαισθησία του προέδρου του Ολυμπιακού σε ότι αφορά την Εκκλησία του Πειραιά αλλά και σε ότι αφορά την πόλη του Πειραιά. Είναι επίσης γνωστή η συνδρομή του κ. Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός  και στον Δήμο Πειραιά, ειδικά το τελευταίο επτάμηνο, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής. Νομίζω πως με τόσο ισχυρούς φορείς δίπλα του, όπως είναι η Εκκλησία του Πειραιά και ο Ολυμπιακός, ο Δήμος του Πειραιά δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Μακάρι και οι υπόλοιποι σημαντικοί φορείς της πόλης, όπως είναι τα επιμελητήρια, οι έμποροι κ.α. να δυναμώσουν και πάνω τους να μπορεί να στηριχθεί η πόλη μας αλλά και η νέα δημοτική αρχή για να προοδεύσει ο Πειραιάς. Εγώ αισθάνομαι διπλά χαρούμενος, καθώς παραμένω αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και ο κύριος Μαρινάκης εκτός από ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είναι και πρώτος δημοτικός σύμβουλος.
Να τον συγχαρώ λοιπόν από την πλευρά μου, και τον ίδιο αλλά και την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη μεγάλη προσφορά τους. Εδώ είμαστε για να δούμε πολλά περισσότερα και από τον Ολυμπιακό και από την Εκκλησία αλλά και από τον Δήμο Πειραιά. Νομίζω πως το 2015 έχει ξεκινήσει μία συστηματική δουλειά, που δεν μπορέσαμε να ξεκινήσουμε τους τελευταίους μήνες του 2014, για τους αντικειμενικούς λόγους που γνωρίζετε αλλά δεν είναι επί του παρόντος να αναφέρουμε. Προχωράμε δυναμικά και πιστεύω πως θα δούμε καλύτερα πράγματα για την πόλη μας».


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου