Καναλι 1 -90,4 fm : Γενεθλια εκδηλωση στις 13/5 στο Ναυτικο Μουσειο , για τα 28 χρονια Δημιουργιας του

Το ιστορικό Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά, το Κανάλι Ένα 90,4FM, συμπληρώνει εφέτος 28 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στα ερτζιανά και μαζί του συμπληρώνονται 28 χρόνια ελεύθερης ραδιοφωνίας στη χώρα μας.

    Με την ευκαιρία αυτή, το Κανάλι Ένα 90,4FM διοργανώνει την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015, στις 19:00 ειδική εκδήλωση στην οποία πέραν των άλλων θα ανακοινώσει και το νέο του πρόγραμμα με το οποίο φιλοδοξεί να σηματοδοτήσει τη νέα του πορεία.

     Το Κανάλι Ένα 90,4FM γεννήθηκε στις αρχές Ιουνίου 1987.  Το πιστοποιητικό της γεννήσεώς του όμως, η απόφαση ίδρυσής του   από το  Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά έγινε τον Οκτώβριο του 1988 με την απόφαση 552. Τόσο το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά, όσο και το Δημοτικό Ραδιόφωνο της Αθήνας (9.84FM) και της Θεσσαλονίκης (FM100) που “βγήκαν” στον αέρα την ίδια περίπου εποχή, έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ραδιοφωνικό χάρτη της χώρας, γιατί  “έσπασαν”  το κατεστημένο του κρατικού μονοπωλίου στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και έδωσαν άλλον αέρα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

    Σήμερα το Κανάλι Ένα 90,4FM βρίσκεται σε φάση ανασύνταξης, ανανέωσης και
τροχοδρομεί για μια καινούργια απογείωση. Με νέα διοίκηση που έχει διάθεση, στόχους και όραμα και βέβαια την αμέριστη στήριξη του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, με σημαντικές βελτιώσεις στην ηλεκτροτεχνική του υποδομή, με άριστο ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονο ξεχωριστό πρόγραμμα που μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα, επιχειρεί το νέο άλμα του τοποθετώντας τον πήχη ψηλά και έχοντας μοναδικό στόχο του την επιτυχία.

    Την Τετάρτη στις 13 Μαΐου στις 7.00 μ.μ. στο Ναυτικό Μουσείο, το “Κανάλι Ένα 90,4FM” βάζει πλώρη για μία νέα σύγχρονη διαδρομή. 

Και μας περιμένει όλους εκεί, όχι για να … του κουνήσουμε το μαντήλι αλλά για να πραγματοποιήσουμε μαζί του το υπέροχο ταξίδι της ραδιοφωνικής διαφορετικότητας.  
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου