Μεγαλη Επιτυχια της Εκδηλωσης - Παρουσιασης του Καναλιου 1 - 90,4 fm ,στο Ναυτικο Μουσειο Ελλαδας

Ψήφο εμπιστοσύνης στο ΚΑΝΑΛΙ 1 90,4 FM έδωσαν την περασμένη Τετάρτη το βράδυ πάνω από 800 Πειραιώτες που βρέθηκαν στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος στην Μαρίνα Ζέας, στην εκδήλωση που διοργάνωσε για τα 28 χρόνια λειτουργίας του αλλά και τα 28 χρόνια ελεύθερης ραδιοφωνίας στην χώρα μας.
Τόσο οι δύο αίθουσες του μουσείου  όσο και ο προαύλιος χώρος γέμισαν ασφυκτικά  από το πλήθος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ραδιοφωνικού σταθμού του Πειραιά και έδωσε εντυπωσιακό παρόν στην εκδηλωση - παρουσιαση του 'καναλιου 1 -90,4 fm  '
Στην εκδήλωση, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ εκπροσώπησε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Βουρλάκος. Πάρα πολλές ήταν και οι επώνυμες παρουσίες που έδωσαν ξεχωριστό τόνο και απέδειξαν ότι το ΚΑΝΑΛΙ 1 90,4 FM μπορεί να κάνει παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα και ότι υπολογίζεται σοβαρά απ’ όλες τις βαθμίδες της
πολιτικής, αυτοδιοικητικής, αθλητικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής πραγματικότητας.
 Μεταξύ των πολλών επισήμων ήταν ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, ο Αντιπεριφεριάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, οι πρώην Υπουργοί Παιδείας,
Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσίωτης, Ενέργειας και Τεχνολογίας Ανδρέας Ανδριανόπουλος -  που ως Δήμαρχος Πειραιά ήταν και ιδρυτής του σταθμού -  Μεταφορών Τάσος Νεράτζης, ο πρώην Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κάσσιματη που εκπροσώπησε τη κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής του ιδίου κόμματος στη Β’ Πειραιά Εύη Καρακώστα, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτής Δημήτρης Καρύδης,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης, ο Αντιπρόεδρος του Αθήνα 9.84 Μιχάλης Κυριακίδης, ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής πρόνοιας και πρώην Δήμαρχος Χρήστος Αγραπίδης, ο πρώην Δήμαρχος Στέλιος Λογοθέτης, η Αντιδήμαρχος οικονομικών Αθηνά Χαρβαλάκου – Γλύκα, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και δικτύων Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Παναγιώτης Καλογερόγιαννής, η Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Κορίνα Λαουλάκου, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Πέτρος Κόκκαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κυριάκος Σιγαλάκος, Αλέξανδρος Τζεφεράκος, Πασχαλίνα Καλαγιά, Μαίρη Σταθάκη, Νίκος Αλεξόπουλος, Σταυρούλα Μελά, Ηλίας Σαλπέας και Ιωσήφ Βουράκης, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης 


Γουρδομιχάλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Πέτρος Μαντούβαλος, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Πειραιά Βασίλης Ταταρόπουλος,  ο Πρόεδρος του ομίλου UNESCO Πειραιά και Νήσων Γιάννης Μαρωνίτης, ο ποιητής και συγγραφέας Δημήτρης Ιατρόπουλος, οι πρώην Πρόεδροι της ΔΗ.ΡΑ.Π Γιάννης Παναγιωτάκης,  Γιάννης Σπυράκης, Δημήτρης Βρόντος, και Σταυρούλα Καρύδη, ο πρώην σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών Νίκος Καραβίτης,  ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Δημήτρης Διαμαντάκος, ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Θωμάς Μπίχτας, ο Αντιπρόεδρος του ΟΣΦΠ Βαγγέλης Μεσσάρης, η Γενική Διευθύντρια του ΟΣΦΠ Χριστίνα Τσιλιγκίρη,  ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Υδραίος, το μέλος του Δ.Σ. του ΟΣΦΠ Βασίλης Δρακόπουλος, ο προπονητής και οι αθλήτριες της πρωταθλήτριας Ευρώπης  ομάδας πόλο του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης, Βάσω, Μαργαρίτα και Ελευθερία Πλευρίτου, ο αρχηγός της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού Νίκος Δεληγιάννης, ο πρώην Πρόεδρος του Εθνικού Γιώργος Χατζηγεωργίου, ο ταμίας του Δ.Σ. του ερασιτέχνη Εθνικού Ζαχαρίας Μιχαλόπουλος, η υπεύθυνη Τύπου του ερασιτέχνη Εθνικού Δώρα
Ιωαννίδου, η πρωταθλήτρια κολύμβησης του Εθνικού Κριστέλ Βουρνά,  αντιπροσωπεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά με τους κ.κ. Γιάννη Σπάθα, Βασίλη Κουτσούπη, τους τ. παράγοντες της ΕΠΣΠ Β.Βασιλόπουλο, Α. Τσικνάκο, Α.Ποϊλα, Δ. Νατσούλη, ο τ. παράγοντας της ΕΠΟ Α. Τσατσαρίδης, ο Πρόεδρος Παλαιμάχων Ερασιτεχνών Ποδοσφαίρου Πειραιά Ν. Σιδηρόπουλος  ως και παράγοντες άλλων αθλητικών σωματείων.
Ανοίγοντας την εκδήλωση ο Αντιπρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π Στέλιος Μπρατσόλης, αφού ευχαρίστησε του παρισταμένους αλλά και την Πρόεδρο του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος Αναστασία Παλούμπη για την παραχώρηση των αιθουσών, τόνισε  ότι το ΚΑΝΑΛΙ 1 90,4 FM βάζει πλώρη για μια νέα πορεία, κάνει επανεκκίνηση με στόχο να κάνει  πάλι αισθητή την παρουσία του στο ραδιοφωνικό χάρτη της χώρας και εκτιμώντας ότι έχει όλες τις δυνατότητες για μια νέα σύγχρονη διαδρομή στην μπάντα των FM.   
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ανέφερε πως όταν ανέλαβε την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου ήταν πολύ προβληματισμένος για το μέλλον του δημοτικού ραδιοφώνου μια και τα έξοδα ήταν μεγάλα, τα συσσωρευμένα χρέη πολλά και τα έσοδα ανύπαρκτα.  Τώρα, όπως υπογράμμισε ο κ. Μώραλης, χάρη στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται από την διοίκηση, το ΚΑΝΑΛΙ 1 90,4 FM βρίσκει το δρόμο του και μπορεί να πάει καλύτερα.   Μπορεί να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο αν αξιοποιηθεί όπως πρέπει.  Επειδή ακριβώς το κλίμα έχει αλλάξει, κατέληξε ο Δήμαρχος και υπάρχουν προοπτικές, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε και να στηρίξουμε το δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά για να πετύχει το καλύτερο.

Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά να ξεπεράσει τα 100 χρόνια και να έχει πάντα ανοδική πορεία, ενώ ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά Ανδρέας Ανδριανόπουλος, που επί δημαρχίας του ιδρύθηκε το ΚΑΝΑΛΙ 1 90,4 FM, τόνισε ότι δεν πιστεύει ότι πέρασαν 28 χρόνια από τότε που στήθηκε η πρώτη κεραία του σταθμού στον Προφήτη Ηλία και ευχήθηκε μακροημέρευση και επιτυχίες.
 Ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π Τάκης Αβραμίδης υπογράμμισε ότι με σύνεση και μεθοδικότητα το ΚΑΝΑΛΙ 1 90,4 FM θα βρει τα πατήματα του και θα πετύχει τους στόχους του.
Στη συνέχεια η Διοίκηση του σταθμού μαζί με τον Δήμαρχο Πειραιά απένειμαν τιμητική διάκριση στην δημοσιογράφο Σοφία Φασουλάκη  για λογαριασμό του αείμνηστου συζύγου της Τριαντάφυλλου Δαβαλιάρη που διετέλεσε διευθυντής του σταθμού. Η κα Φασουλάκη φανερά  συγκινημένη ευχαρίστησε το Κανάλι Ένα και τον Δήμαρχο για την σημαντική διάκριση.
Το Κανάλι Ένα όμως βραβεύτηκε για την προσφορά του στον  αθλητισμό από τον
Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού δια του Γραμματέα του Αντώνη Γλύκα και των ιστορικών παλαιμάχων του ΟΣΦΠ  Ηλία Ρωσσίδη, Ηλία Υφαντή, Κώστα Πολυχρονίου, Μπάμπη Σταυρόπουλο, Πέτρο Καραβίτη, Γιώργο Κωττάκη και Άρη Τσατσαρίδη 
Η διοίκηση της ΔΗ.ΡΑ.Π ευχαριστεί την Πρόεδρο του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδας κα Αναστασία Παλούμπη για την εξαιρετική φιλοξενία  καθώς και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης:
- την επιχείρηση « Τα Κατσαρολάκια» 
- την «Πάλλας Γραφικές Τέχνες» 
- την «Λάκκας Χαράλαμπος Γραφικές Τέχνες» 
- τους φούρνους «Bread»
- το ανθοπωλείο Νίκου Γιαννικίου 
- την επιχείρηση Περπιράκη

Η ΔΗ.ΡΑ.Π ευχαριστεί ιδιαίτερα την δημιουργό κα Άννα Αμπαριώτου για την εικαστική διαμόρφωση της πρόσκλησης
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου