1η ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΜΦΙΚΑΙΑ

Η 1η ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ -  «ΜΕΡΕΣ ΚΙΘΑΡΑΣ», στο ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ «ΑΜΦΙΚΑΙΑ» στην ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ,  ξεκινάει στις 27 Ιουλίου του 2015, με στόχο να προσφέρει στους μαθητές, που θα την παρακολουθήσουν, υψηλές κιθαριστικές γνώσεις και παραστάσεις, μέσα στην απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση. Μόλις 30΄ λεπτά από τους Δελφούς και την κοσμική Αράχοβα, στην πανέμορφη Αμφίκλεια, ο Σύλλογος  Ελλήνων Κιθαριστών διοργανώνει με την συμπαράσταση του Αγροκτήματος ΑΜΦΙΚΑΙΑ, και με την συμμετοχή μερικών εκ των σημαντικότερων Ελλήνων κιθαριστών (καθηγητών και σολίστ), μια ξεχωριστή κιθαριστική ακαδημία.
Όλα αυτά σε ένα εξοχικό περιβάλλον μέσα στην φύση, σε ένα από τα καλύτερα καταλύματα αγροτουρισμού της χώρας μας, οι άνθρωποι του οποίου θα φροντίσουν να κάνουν τις τέσσερις (4) ημέρες, που θα διαρκέσει η Ακαδημία, αξέχαστες.

Σας περιμένουμε να τις ζήσετε μαζί μας.  

Μάρω Ραζή  - Καλλιτεχνική  Διευθύντρια

ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ  ΑΜΦΙΚΑΙΑ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΑΜΦΙΚΑΙΑΣ
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου