Συνεδριαζει την τεταρτη 20 Μαη το Δημοτικο Συμβουλιο Πειραια - Τα θεματα Ημερησιας Διαταξης

Σας προσκαλώ να προσέλθετε στην συνεδρίαση του Σώματος που θα γίνει την Τετάρτη 20-5-15 και ώρα 17:00 στο Δημαρχείο (Πλατεία Κοραή) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ 1ο : «Ενημέρωση του Σώματος για θέματα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά από τον καλλιτεχνικό Διευθυντή Νικόλαο Διαμαντή».

ΘΕΜΑ 2ο : «Λήψη απόφασης για την επανασύσταση ή μη της Υπηρεσίας Δημοτικής Αστυνομίας στο Δήμο Πειραιά».

ΘΕΜΑ 3ο : «Μερική αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) έτους 2015».

ΘΕΜΑ 4ο: «Έγκριση αναγκαιότητας υλοποίησης δράσεων».

ΘΕΜΑ 5ο: «Δωρεάν παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων στο μη κερδοσκοπικό σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. για την τοποθέτηση περιπτέρων προκειμένου να γίνει διανομή επετειακού υλικού για τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του».

ΘΕΜΑ 6ο : «Παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων και αποκλεισμός δρόμων για τη διοργάνωση εκδηλώσεων 30 & 31/5/15 για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας-Πειραιάς 2015-Ημέρες Θάλασσας από το Δήμο Πειραιά».

ΘΕΜΑ 7ο: «Έγκριση μετάβασης αεροπορικώς μονομελούς αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες του Βελγίου για σεμινάριο του Δικτύου Αστικής Ανάπτυξης».

ΘΕΜΑ 8ο: «Χορήγηση έκτακτου οικονομικού βοηθήματος σε είκοσι τέσσερις (24) δημότες και κατοίκους».

ΘΕΜΑ 9ο: «Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών παράνομης στάθμευσης ποσού 5.435,50 €, λόγω λανθασμένης βεβαίωσης σε υπόχρεους οι οποίοι δεν ήσαν ιδιοκτήτες των οχημάτων τις ημερομηνίες των παραβάσεων και επαναβεβαίωση τους σε νέους υπόχρεους». 

ΘΕΜΑ 10ο: «Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών παράνομης στάθμευσης ποσού 4.891,50 €, λόγω λανθασμένης βεβαίωσης σε υπόχρεους οι οποίοι δεν ήσαν ιδιοκτήτες των οχημάτων τις ημερομηνίες των παραβάσεων και επαναβεβαίωση τους σε νέους υπόχρεους».

ΘΕΜΑ 11ο: «Τροποποίηση και μερική διαγραφή της με αρ. μητρώου Β/141/2013 εγγραφής από το ποσό των 8.256 € στο ποσό των 3.456 €, για αυθαίρετη κατάληψη με τραπεζοκαθίσματα σε βάρος της εταιρείας “Κ. Πάσχος και ΣΙΑ” στους βεβαιωτικούς καταλόγους παραβάσεων κοινοχρήστων χώρων με αριθ. 5647 & 5648/2014, για χρήση έτους 2013, λόγω εσφαλμένης χρέωσης των τετραγωνικών μέτρων της έκτασης της παραβάσεως που διαπιστώθηκε και στη συνέχεια λανθασμένου υπολογισμού του τέλους και του προστίμου που επιβλήθηκε».


ΘΕΜΑ 12ο: «Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού 35,88 € στην κα Σταματίνα Καστριώτη του Γεωργίου».


 O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΔΑΒΑΚΗΣ
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου