Την παραίτηση Δρίτσα ζητά ο Βαρβιτσιώτης για την αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ

Την παραίτηση του αρμόδιου Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας, Δρίτσα Θεοδώρου ζητά ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Ν.Δ και Βουλευτής Β' Αθηνών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ενώ παράλληλα χαιρετίζει την απόφαση της κυβέρνησης για υλοποίηση της διαδικασίας αποκρατικοποίησης του ΟΛΠ.
«Χαιρετίζουμε την απόφαση της Κυβέρνησης, μετά τη δήλωση του Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, κ. Σταθάκη, και την κοινοποίηση επιστολών στους υποψήφιους επενδυτές, να προχωρήσει, επιτέλους, στην αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ, ενσωματώνοντας, μετά από 3 μήνες παλινωδιών και αντιφατικών δηλώσεων, μικρές αλλαγές στο σχέδιο που είχαμε δρομολογήσει».
Παράλληλα, αναφερόμενος στον κ. Δρίτσα δήλωσε:
«Όταν ήταν στην αντιπολίτευση, διαδήλωνε στους δρόμους κατά της ιδιωτικοποίησης. Κατά την ανάληψη των καθηκόντων του και στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης, δεσμεύονταν «για το σταμάτημά της». Το ερώτημα, επομένως, για το κ. Δρίτσα είναι ένα: Θα προτιμήσει να διασώσει την αξιοπιστία του ή την Υπουργική καρέκλα;
«Πρώτη φορά Αριστερά» και η εξουσία είναι γλυκιά.
πηγη : newmoney.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου