ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ..Ο ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΠΑΡΟΥ ..: Απαντηση του στην ΑΜΚΕ

Παρος... Αποσπασμα Ανακοινωσης ΑΜΚΕ ...''Πέρα από τον τουρισμό η Πάρος έχει ανάγκη τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου, αφού το υπάρχον δεν μπορεί να εξυπηρετήσει ούτε τις στοιχειώδεις ανάγκες ασφαλούς αεροπορικής μετακίνησης των πολιτών, όντας ένα μικρό επικίνδυνο αεροδρόμιο που δεν επιτρέπει νυχτερινές πτήσεις με όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ οι απογειώσεις και προσγειώσεις αεροσκαφών είναι συνάρτηση των ανέμων και της θερμοκρασίας πίστας ακόμα και την ημέρα''...
Απαντηση Αερολιμεναρχη Παρου.. 
 Οτι όντως βγάζει μάτι!!!! Δεν κρίνω την ανακοίνωση στο σύνολο, αλλά στο κομμάτι αυτό, όπου πέρα από δεδομένη άγνοια περί αεροπορικών θεμάτων, υπάρχει ......μην πω τι!!!! 33 Χρόνια συνεχούς λειτουργίας, πάνω από 35.000 πτήσεις, μηδέν ατυχήματα και είναι ανασφαλές και επικίνδυνο???? Αν μη τι άλλο σεβασμός σε αυτό που οι πατεράδες σας δημιούργησαν. Εστω με τους περιορισμούς του, μα ποτέ χωρίς ασφάλεια. Βασικά 
αγνοούνται βασικά πράγματα και απορώ γιατί. Το αεροδρόμιο έχει φωτοσήμανση για νυχτερινές πτήσεις, ραδιοβοήθημα, φώτα εμποδίων, διαδικασίες ενόργανης προσέγγισης και απογείωσης.έχουν γίνει στα χρόνια λεοτουργίας του εκατοντάδες πτήσεις Super Puma και του ασθενοφό ρου αεροσκάφους του Βελέντζειου, ακόμη και βράδυ και όμως εξακολουθεί η καραμέλα μερί αδυναμίας εξυπηρέτησης αεροδιακομιδών. Τα Super Puma, είναι ελικόπτερα, για όσους δεν ξέρουν και αν δεν έλθουν, σε κάποια στιγμή λόγω καιρού, δεν φταιει το αεροδρόμιο. Ούτε στο Χήθροου δεν θα μπορέσουν να προσγειώθούν, αν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν. Ο κόσμος αγνοεί, ή έτσι τον βολεύει, βασικά πράγματα και αυτό είναι περίεργο. Είτε, σε δεδομένες στιγμές το λέω είτε το αναφέρω εγγράφως σε αιτήσεις (π.χ. πρόσφατα στον Δ/τή του Κ.Υ.), η καραμέλα η ίδια. Με το να απαξιώνεται ή να λειδωρείται ένας χώρος που αγόγκυστα προσφέρει στη τοπική κοινωνία τόσα χρόνια, δεν ενισχύεται η αναγκαιότητα δημιουργίας νέου. Αυτό, αν μη τι άλλο, ειναι μικρόψυχο και αήθες. Να υπολογίσετε δε σε αυτό που λέω, πως δεν είμαι Παριανός, αυτό το αεροδρόμιο βρήκα και λειτουργώ, αύριο το πρωί δε μπορεί να είμαι κάπου αλλού. Πέρα λοιπόν από τη δεδομένη άγνοια του συντάξαντος, υπάρχει και εμφανής προσπάθεια σπίλωσης, απαξίωσης και ότι άλλο. Επί πλέον δε, δημιουργεί φόβο σε υποψήφιους, ανυποψίαστους επιβάτες, τη στιγμή που δεν υπάρχει λόγος. Συγγνώμη για το μακροσκελές του σχολίου, αλλά είναι και αγανάκτηση μέσα. Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.
Σ.Σ. Σε όποιον έχει σχετικό ενδιαφέρον, ευχαρίστως να τον ενημερώσω για οτιδήποτε αφορά το αεροδρόμιο (παλαιό και νέο) ή για αεροπορικά θέματα.
Κων. Λεοντιδης
Υ.Γ. Απλά να συμπληρώσω, πως η αναγκαιότητα δημιουργίας νέου, είναι δεδομένη. Καμμία δε, από πλευράς μου, απαξίωση άμεσης λειτουργίας του. Το αντίθετο. Λίγοι το γνωρίζουν, όμως παράλληλα εργάζομαι, σε συνεργασία με την ΥΠΑ (Κεντρική Υπηρεσία), σε αυτή την κατεύθυνση. Άλλωστε ποιός άλλος συνάδελφος δεν θα ήθελε να είναι στη θέση μου, σε αυτή τη δύσκολη μεν, αλλά τόσο ενδιαφέρουσα διαδικασία, η οποία από μόνη της είναι μία ευχάριστη πρόκληση. Άλλο το ένα, διαφορετικό το άλλο. Μου θυμίζει αυτό που λέγεται "σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν". Αυτό δεν το δέχομαι και ας στενοχωρηθούν κάποιοι.

Πηγη : parianosdromos.gr


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου