Τουρνουα Ακαδημιων αλλα ..και Ποινες..της Ε.Π.Σ.Π.


Πραγματοποιήθηκε χθές το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης η κλήρωση του Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών «Π. ΣΑΛΠΕΑΣ», παρουσία εκπροσώπων των 14 σωματείων που συμμετέχουν, και  αρκετών  νεαρών αθλητών που παραβρέθηκαν.
 Πρίν την διαδικασία της κλήρωσης έγινε αναφορά  στον Παναγιώτη Σαλπέα, το έργο του και την προσφορά του στο Πειραικό ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο από τον αντιδήμαρχο  του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Χρήστο Καραγιαννάκη, από τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών κ. Απόστολο Μαρούλη, αλλά και τον  Πρόεδρο της  Ένωσης Συνδέσμου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πειραιά κ. Νίκο Σιδηρόπουλο.
Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών ομάδων κ. Γιώργος Κουνιάς, σύσσωμη η Επιτροπή των Πρωταθλημάτων Υποδομών(κ.κ. Μορφόπουλος, Χοχλάκης, Σωτηρόπουλος, Φωκίδης), ο Υπεύθυνος Ορισμού διαιτητών των Υποδομών κ. Μιχάλης Δαμιανάκης.
 Στα τουρνουά συμμετέχουν 14 ομάδες με 46 τμήματα, οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαίου στα γήπεδα Σιταποθηκών, Δραπετσώνας, ΑΓΕΤ Χαραυγής, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν το Σαββάτο 6 Ιουνίου και οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν την  Κυριακή 7 Ιουνίου στο γήπεδο «Π. Σαλπέας».
Το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου θα διεξαχθούν επίσης και τρείς αγώνες των 30 λεπτών ανάμεσα στις ομάδες Παλαιμάχων: Οδηγήτριας, Μικτής Κερατσινίου και της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά
 *Όλο το πρόγραμμα των αγώνων είναι αναρτημένο στο σαιτ της Ε.Π.Σ.Πειραιά www.epspeir.grΕνόψει της έναρξης του Τουρνουά «Παναγιώτης Σαλπέας» η Επιτροπή Υποδομών της Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει τα σωματεία τα εξής:

1.Οι αγώνες τζούνιορ και προτζούνιορ θα διεξαχθούν σε μισό γήπεδο.  

2.Οι αγώνες παιδικού θα διαρκούν από δύο ημίχρονα των 30 λεπτών, του προπαιδικού και τζούνιορ από δύο ημίχρονα των 25 λεπτών και το προτζούνιορ από δύο εικοσάλεπτα.

3.Οι ομάδες είναι υποχρεωμένες πριν την έναρξη του αγώνα να παραδίδουν στον διαιτητή κατάσταση των αθλητών που θα αγωνιστούν, κατάσταση υγείας και δελτία ή πιστοποιητικό γέννησης ή άλλο δημόσιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ηλικία του αθλητή.

√ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Η Πειθαρχική Επιτροπή στις  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Πρωταθλήματος της 24.5.2015, διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

ΕΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Π. 1240310  ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ.(Κ)  ΑΠΟ 25.5.2015Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου