ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΦΑΝΤΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες, τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του φωτογράφου κ. Δημήτρη Ελεφάντη με τίτλο: «Μορφές και Ύδωρ», από την gallery Φλωράκη, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015», στον Πειραιά.

Ο φωτογράφος κ. Δημήτρης Ελεφάντης, τόνισε για την έκθεση:
«Ο τίτλος της έκθεσής μας είναι «Μορφές και Ύδωρ». Στις φωτογραφίες υπάρχει πάντα το νερό, το ύδωρ που είναι η δεύτερη λέξη και πάντα υπάρχουν κάποιες μορφές  είτε σε μορφή ανθρώπων είτε σε μορφή βάρκας είτε οποιαδήποτε άλλη μορφή που υπάρχει μαζί με το νερό.
Οι φωτογραφίες είναι από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Αρκετές είναι βέβαια από τον Πειραιά,  από την Ορεινή Κορινθία, από την Εύβοια, την Καστοριά και από όπου υπάρχει υδάτινο στοιχείο.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έκθεση και πιστεύουμε ότι θα πάει καλά.
Σας ευχαριστούμε πολύ».   


Η υπεύθυνη της gallery Φλωράκη κα Ειρήνη Φλωράκη, ανέφερε:
«Ο κ. Ελεφάντης είναι ένας αξιόλογος καλλιτέχνης. Συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια στην  gallery Φλωράκη. Έχει ένα πολύ μεγάλο και πολύ ιδιαίτερο αρχείο το οποίο είναι ποικίλο. Το θέμα :«Μορφές και Ύδωρ» το διαλέξαμε με αφορμή την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015», στον Πειραιά.
Είναι ιδιαίτερος καλλιτέχνης, έχει εξειδίκευση στον τομέα αυτό και γνωρίζει πράγματα που πλέον δεν διδάσκονται ούτε σε σχολές  φωτογραφίας.  
Επειδή και εγώ ζωγραφίζω βλέπω στις φωτογραφίες του πράγματα που δεν θα μπορούσα να φανταστώ.
Σας ευχαριστούμε πολύ που ήρθατε».


Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Μαΐου 2015.
Ώρες λειτουργίας : 10:00- 14:00 και 17:00-20:30.


Επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης «Ημέρες Θάλασσας»: www.emdpiraeus.gr

Επίσημη ιστοσελίδα European Maritime Day:

  «European Maritime Day Piraeus»: 

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου