Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ

Ο Δήμος Πειραιά βράβευσε τον Πειραιώτη Πρωταθλητή Ευρώπης Λευτέρη Πετρούνια, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άθλημα των κρίκων, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Μονπελιέ της Γαλλίας.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, διοργάνωσε ο Σύλλογος Εκτελωνιστών Αθηνών-Πειραιώς.

Εκ μέρους του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη απένειμε τιμητική πλακέτα στον Λευτέρη Πετρούνια, ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Σταύρος Ελληνιάδης.

Ο κ. Ελληνιάδης, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Πειραιά, τόνισε:  «Θα ήθελα να μεταφέρω τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη στον Λευτέρη Πετρούνια. Ήταν τεράστια επιτυχία και στο άκουσμα της είδησης νιώσαμε περηφάνια. Όχι μόνο για την  Ελλάδα αλλά και για τον Πειραιά γιατί ένα πειραιωτάκι έφτασε στην κορυφή. Εύχομαι στον Λευτέρη να κατακτήσει πολλές κορυφές στην αθλητική του σταδιοδρομία. Συγχαρητήρια».


Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Λευτέρης Πετρούνιας, στην ομιλία του επεσήμανε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η σημερινή εκδήλωση. Η στήριξή σας μου δίνει κουράγιο και με βοηθά να ξεπεράσω όλες τις δυσκολίες μέχρι την Ολυμπιάδα. Ξέρω την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, γνωρίζω πολλές οικογένειες που περνούν δύσκολα. Για το λόγο αυτό αφιερώνω αρχικά το μετάλλιο σε όλους τους Έλληνες και στους γονείς μου που είναι εκτελωνιστές, γιατί γνωρίζω ότι έχουν περάσει δύσκολα. Θέλω να ξέρετε πως η σημαία μας ανέβηκε με όμορφο τρόπο εκεί που της αξίζει. Πιο ψηλά από όλες. Σας ευχαριστώ». 
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου